Picture1.jpg


NAMA SYARIKAT: PASTI TRAVEL & TOUR SDN BHD

NO PENDAFTARAN SYARIKAT: 720558-M

PEJABAT PENGURUSAN DAN OPERASI: NO 1027B,JALAN SAMUDERA UTAMA, TAMAN SAMUDERA,68100 BT CAVES,SELANGOR DARUL EHSAN.

NO TEL: 03 6187 6592 / 6181 1728

NO FAX:03 618 69618

EMAIL: pastitravel@gmail.com

TARIKH DIDAFTARKAN: 06hb SEPT 2013


AHLI LEMBAGA PENGARAH

MD_SHAH.png

PENGARAH URUSAN

MAD SHAHMIOUR BIN MAT KOSIM

Beliau dilahirkan pada 23 oktober 1976 di kampung Kuala Merah,Kuala Ketil,Kedah Darul Aman, mendapat pendidikan awal di Sek.Keb.Kuala Merah dan Sek.Sultan Mohamad Jiwa.

Beliau memegang Ijazah Pertama Kejuruteraan Elektrik Universiti Malaya.Pengalaman beliau sangat luas dalam kejuruteraan Elektrik dan pengurusan projek.Sebagai Jurutera elektrik yang berpengalaman lebih dari 10 tahun,beliau telah berjaya membawa syarikat Zeta Letrik Sdn Bhd menjadi syarikat kontraktor elektrik yang berjaya dan berdaya maju dalam perniagaan.

Beliau pernah berkhidmat sebagai wakil urusan Darul Mubarak Travel & Tours, dan berpengalaman mengendalikan urusan-urusan berkaitan pelancongan dan penggembaraan. Sepanjang tempoh berkhidmat, beliau juga mampu menarik kelompok pelanggan yang ramai untuk mendapatkan khidmat pelancongan di bawah pengurusan kami.BADAR.jpg

PENGARAH EKSEKUTIF

ENCIK BADARUDDIN BIN ISMAIL

Beliau dilahirkan pada 8 ogos 1964 di kg Rusila ,Marang,Terengganu Darul Iman. Memiliki Diploma Accountancy dari UITM dan ACCA (Level2).Beliau merupakan ahli Kepada Malaysian Association & Administator.Berpengalaman luas lebih 25tahun sebagai Jururunding Kewangan dan Perakaunan.

Beliau pernah berkhidmat sebagai wakil urusan Darul Mubarak Travel & Tours, dan berpengalaman mengendalikan urusan-urusan berkaitan pelancongan dan penggembaraan. Sepanjang tempoh berkhidmat, beliau juga mampu menarik kelompok pelanggan yang ramai untuk mendapatkan khidmat pelancongan di bawah pengurusan kami.

Berpengalaman juga sebagai Perunding Percukaian dan Perakaunan bagi Syarikat Bi'ru Kauthar Travel Sdn Bhd semenjak tahun 2012.KAMARUL.png

PENGARAH & PENGURUS SUMBER MANUSIA

KAMARUL ARIF BIN MUHAMAD @ AMBAK

Beliau dilahirkan pada 13 april 1971 di Kuala Terengganu,Darul Iman.Memegang Ijazah Sains Pertanian dari Universiti Pertanian Malaysia.Beliau berpengalaman hampir 15 tahun dalam urusan pentadbiran bersama IPS Consultant

SUTINA.jpg

AHLI LEMBAGA PENGARAH

KHAIRI SYUTINA BT MAHMOOD

Beliau dilahirkan pada 20 Sept 1978 di Kampung Baru Air Kuning Kampar, Perak. Memiliki Diploma Perakaunan dari UITM (1999) dan Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Kepujian) dari UITM (2002). Berpengalaman luas dalam urusan kewangan hampir 6 tahun bersama Sunway Contruction.
PENGURUS OPERASI DAN PEMASARAN

NUR ATIQHA BINTI KAMARUZAMAN

Beliau dilahirkan pada 29 Sept 1993 di Kuala Lumpur . Memegang iIjazah Sarjana Muda Kepujian Pengurusan Perniagaan Perbankan Islam dari Universiti Teknologi Mara (UiTM) KEDAH (2015)

Berpengalaman dalam bidang pemasaran setelah bekerja dengan syarikat PVR Training Centre & Consultancy .